Trekking 7 Lowstandover

Trekking 7 Lowstandover

EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING
haibike logo

Trekking 7 Lowstandover

€ 3.199,00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Specificaties

Elektrisch systeem

Motor Yamaha, PW-ST System
Motor Type Central
Motorkracht 250W, 70 Nm
Maximaal ondersteuning 25 km/h
Accu InTube
Baterij type Li-Ion
Batterij capaciteit 630 Wh
Display Yamaha, Multi Switch, 2.8" TFT, 16 functions

Frame

Kleuren Gris / Azul
Frame Haibike, Trekking Yamaha i630
Frame Materiaal Aluminium 6061

Schokken

Vork SR Suntour, Mobie A32, Steel spring, Travel= 75 mm, Aluminium steerer tube 1 1/8", 15 x 100mm thru-axle

Versnellingen

Versnellingen 11 Speed
Derailleur Shimano, Deore M5100
Shift Lever Shimano, Deore M5100, Trigger switch, 11 Speed
Trapas Integrated in the motor
Crankstel Biela: Haibike, forged, Aluminium<br>Plato: Steel, 38 teeth
Cassette Shimano, M5100, 11 - 51 teeth
Ketting KMC, e11S

Remmen

Remmen Rear: Shimano, MT410, 180 mm, Hydraulic disc brakes<br>Front: Shimano, MT410, 180 mm, Hydraulic disc brakes
Rem hendel Shimano, MT402, Aluminium
Remschijven Rear: Shimano, RT30-M / Front: Shimano, RT30-M

Wielen

Wheels 27,5''
Velgen Schürmann, Yak25, with eyelets, hollow rim, Aluminium
Banden WTB, Groov-E, 61-584, 27.5" x 2.4"
Spokes Sapim, Leader, Black
Voorwielnaaf Shimano, MT400-B, Centerlock
Achter hub Shimano, MT410, Centerlock

Stuur en zadel

Stuurpen XLC, Alu, A-head
Stuur XLC, Topflat, 720 mm
Headset Feimin, A-Head Tapered, Ball bearing
Handvat XLC, Comfort bo3
Zadel Selle Royal, Wave
Zadelpen XLC, Aluminium, Patent, 31.6 mm

Accessoires

Voorlicht Haibike, Skybeamer 150, 50 lm
Achterlicht AXA, Juno Ebike
Pedalen VP, E461, Aluminium, with Reflector
Spatborden Eurofender, Tempo, Chromoplastics
Kickstand Ursus, Mooi , Rear stand

Maten en Gewichten

Maximale lading 130.0 kg

Haibike Trekking 7

BESCHRIJVING Trekking 7

De Haibike Trekking 7.0 werkt zeer goed als een multi-purpose fiets voor avontuurlijke forenzen, voor af en toe op vakantie fietsen, of gewoon om het leven eenvoudiger en lichter te maken voor degenen die elke dag kilometers moeten maken. Veel kracht voor snelheid, wielen met een diameter van 27,5" en uitstekende prestaties om uw rit veilig en comfortabel te maken - dat is de Trekking 7.0. Als u in het weekend de natuur intrekt, kunt u nog steeds eenvoudige tochten maken, maar u kunt ook de stadsaccessoires verwijderen voor een ruigere tocht over het platteland.

Het PW-ST-systeem van Yamaha, dat 250 watt vermogen en 70 Newtonmeter koppel biedt tot 25 kilometer per uur, maakt van de Trekking 7.0 een echte vuurbal in de asfaltjungle. Om al dit vermogen te controleren, beschikt het over drie sensoren (koppel, snelheid en trapfrequentie), met een updatefrequentie van 1000 metingen per seconde, waardoor de fietser tegelijkertijd een natuurlijke en krachtige rit wordt gegarandeerd.

Het accupakket heeft een hoge energiedichtheid (630 wattuur). Het is een zeer efficiënte, kleine en lichte accu, verborgen in de onderbuis en draagt in hoge mate bij aan de wendbaarheid van de fiets. Hij is verbazingwekkend efficiënt dankzij het Battery Management System (BMS), dat hem beschermt tegen overladen en andere storingen, waardoor de levensduur wordt verlengd. De accu kan een hele dag worden opgeladen en heeft een bereik van 175-200 kilometer in de "Eco"-modus onder optimale omstandigheden. De houder is schokbestendig, wordt stevig aan de onderbuis bevestigd en heeft een indicator met LED-lampjes om ons te informeren over de restlading en de werking van de batterij boven de toegestane temperatuur. Hij heeft de voordelen van lithiumbatterijen: een extreem lage zelfontladingssnelheid en geen geheugeneffect (hij kan op elk moment gedeeltelijk worden opgeladen, maar als we de levensduur meten aan de hand van oplaadcycli, zal de levensduur langer zijn naarmate we elke keer opladen uitstellen).

De Yamaha Multi Switch 2,8" TFT-boordcomputer met 16 functies maakt de bediening van de trekking 7.0 eenvoudig en intuïtief. Het LCD-scherm, dat zich in het midden van het stuur bevindt, blijft onder alle lichtomstandigheden goed zichtbaar en geeft in één oogopslag de rij- en bedrijfsparameters van de fiets weer. Voor de interactie met de computer is er een aparte eenheid die we bedienen terwijl we onze handen veilig aan het stuur houden. Een functie op het display informeert ons of we met de juiste snelheid trappen, met als doel de batterij te sparen en de autonomie te verlengen. Wanneer de fietscomputer van de fiets wordt gehaald, blijft de ritinformatie bewaard, zodat deze later tijdens rusturen kan worden opgeroepen. Draagbare apparaten zoals smartphones en muziekspelers kunnen via een USB-poort worden opgeladen.

Tijdens het rijden op ruwe wegen of natuurpaden maakt de SR Suntour Mobie A32 voorvering, met 75 millimeter veerweg, de weg comfortabeler. De werking kan worden aangepast aan uw rijstijl en de omstandigheden op het parcours door de luchtdruk en de rebound te regelen met een pen op de kroon. Als hij niet nodig is, kan hij gemakkelijk worden vergrendeld.

Het trekking 7.0 wiel op WTB banden, Groov-E, 61-584, 27.5" x 2.4", speciaal ontworpen en gecertificeerd om te voldoen aan de bandenvoorschriften voor elektrische fietsen of high-end trekking e-bikes. Gemaakt van een hoogwaardige compound hebben ze een lage rolweerstand en een goede grip, vooral in snelle bochten. De robuuste Schürmann Yak25 aluminium velgen maken het mogelijk om stabiel en betrouwbaar op hoge snelheid te rijden.

De Haibike Trekking 7.0 heeft 11 versnellingen dankzij het Shimano Deore M5100 single-catalina trapas schakelsysteem. De hendel is langer waardoor het schakelen minder moeite kost. De M5100 achterderailleurhendel zorgt voor een drastische vermindering van de schakelinspanning, met een efficiënte kabelgeleiding en een grotere stabiliteit tijdens het schakelen.

De remmen om deze hot rod te temmen zijn Shimano, hydraulisch, twee-zuiger RT30 type, met Shimano RT30 schijven op beide wielen. Hiermee kunnen we de volledige stuwkracht van de assist veilig inzetten in druk stadsverkeer, dankzij de overvloedige remkracht die ons ter beschikking staat en de gevoeligheid die de ergonomische hendels met twee vingers mogelijk maken.

Als een goed stedelijk trekkingmodel is de 7.0 uitgerust met een 50 lumen Skybeamer voorlamp en AXA juno Ebike achterlicht. Eurofender Chromoplastic spatborden, Ursus Mooi kickstand en zijn onafscheidelijke bagagerek voor het vervoeren van ladingen tot 25kg completeren dit prachtige elektrische stadsmodel dat de meest veeleisende globetrotters zal bekoren.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan