EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Stadsfietsen

In deze categorie van stedelijke elektrische fietsen ontdekt u een selectie van ons meest stedelijke aanbod, modellen ontworpen voor diegenen die voortdurend door de stad reizen en die een wendbaar en snel vervoermiddel vereisen, dat tegelijkertijd stil en soepel is.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

ELEKTRISCHE STADSFIETSEN

Zij zijn veel meer dan alleen maar functionele "fietsen" als vervoermiddel om in de stad tijd te winnen door zich in volle vaart van A naar B te verplaatsen.

Het brede scala van modellen geclassificeerd als Urban Bikes gemaakt voor alle smaken en de zekerheid voor alle fietsers dat ze de beste elektrische fiets te vinden. We kunnen niet over het hoofd zien dat ze, zoals hun naam al aangeeft, in de eerste plaats zijn ontworpen voor stedelijk gebruik, gebouwd met het idee om het dagelijks leven van de gebruiker te vergemakkelijken door tegemoet te komen aan moderne stijlgewoonten.

Wij bieden de perfecte oplossing voor de drukte van alledag. In elk model streven wij naar evenveel comfort als robuustheid, een recept voor zelfs de meest veeleisende fijnproevers.

Elektrische stadsfietsen en snelle elektrische fietsen

De aanleg van fietspaden in stedelijke gebieden heeft meer en meer gebruikers ertoe aangezet de fiets te nemen als alternatief vervoermiddel. De recente introductie van moderne e-bikes of elektrische fietsen op de fietsmarkt is ook verantwoordelijk voor een groeiend aandeel van de markt voor stadsfietsen. Om op een elektrische fiets te rijden is niet meer dan een beetje ervaring vereist, u kunt het uitproberen op een plek zonder verkeer totdat u de ondersteuningsniveaus, het vermogen dat de motor levert en hoe hij het levert onder de knie heeft, na een paar minuten bent u klaar om u de snelste rijder op elke weg te voelen. Rijdend op een ebike in de stad moeten we in gedachten houden dat andere fietsers en automobilisten zich niet bewust zijn van de snelheden waarmee wij ons kunnen verplaatsen, zij zien een fiets en onze hersenen berekenen automatisch de gemiddelde snelheid die zij inschatten waarmee een fietser zich kan verplaatsen om de beslissing te nemen om over te steken of een zijstraat te verlaten, anders kunnen we het slachtoffer worden van een ongewenste en vermijdbare botsing. Met dit alles in het achterhoofd zijn stedelijke elektrische fietsen een geweldig alternatief voor het drukke stadsverkeer.

Stedelijke ebikes - meesters van het stadsverkeer

City eBikes worden voornamelijk in stedelijke gebieden gebruikt. Zij worden meer en meer gebruikt om alle taken uit te voeren die met een auto niet eens de moeite waard zijn, of om de stadsjungle te ontvluchten en zich rustig te verplaatsen zonder rekening te houden met het dagelijkse verkeer op de fietspaden die kriskras door de steden lopen.

City e-bikes hebben brede, open frames met de middenstang zo laag mogelijk om de toegang voor mannen, vrouwen en iedereen met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken. Dit maakt het in- en uitstappen bijzonder gemakkelijk en veilig.

Door elke dag te pendelen met een elektrische stadsfiets worden de dagelijkse boodschappen leuker, zonder dat we het beseffen staan we in direct contact met het milieu en zullen die dagelijkse trapbewegingen enorm bijdragen tot het behoud van een ijzersterke gezondheid.

Wat is er zo bijzonder aan fietsen in de stad?

De afstand tussen het stuur en het zadel is korter dan bij andere fietsen. De stadsfiets biedt dus een rechte zithouding en maakt veilig rijden in het onoverzichtelijke en intermitterende stadsverkeer mogelijk. Om de rug en vooral de tussenwervelschijven te ondersteunen, hebben elektrische stadsfietsen vaak een uitstekende zadelpenvering.

In tegenstelling tot de meeste sportfietsen is een elektrische stadsfiets ontworpen om zo aangenaam mogelijk te rijden, uitgerust met lange spatborden en praktische bagagedragers achter of voor, of allebei, en een verlichtingssysteem dat geschikt is om zichtbaar te zijn en de weg te zien. U bent altijd verzekerd van een veilige reis, u kunt elke route door de stad nemen zonder bang te hoeven zijn voor slecht weer en die vroege duisternis die ons halverwege de middag in de winter achtervolgt.

Wat u moet weten voor u een fiets koopt

stedelijk elektrisch?

Net als een paar schoenen moet ook een stadsfiets "passen". De frames worden vervaardigd door zorgvuldig de juiste geometrie te kiezen, zodat elke rijder de fiets als een handschoen aanvoelt. Het gebruik van het brede scala aan afstelmogelijkheden voor de maat, het stuur, de stuurpen en de zithouding zorgt ervoor dat we in een comfortabele positie verkeren om elke route op onze stadsfiets aan te pakken.

In het algemeen wordt de zitting hoog genoeg geplaatst om knieklachten te voorkomen. Let erop dat de zitting breed en comfortabel genoeg voor u is.

Hoe breder de band, hoe comfortabeler het is om te rijden. Misschien vindt u ballonbanden zoals Schwalbe of Fatbike banden die vooral gegarandeerd leuk zijn om mee in de stad te rijden.

Alle stadsmodellen hebben zadelpenvering, en hoewel voorvering niet verplicht is en vaak ook niet nodig voor stadsritten, is het meer om de banden en ons comfort te sparen wanneer er hoge stoepranden moeten worden genomen.

Wij zijn er zeker van dat u er geen spijt van zult krijgen, want vanaf nu zult u genieten van een nieuwe manier om u door de stad te verplaatsen.