EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Rodars

Van hoog naar laag sorteren

Rodars elektrische fietsen

Het merk Rodars, dat deel uitmaakt van de Bikelec-groep, werd in 2007 opgericht met als doel een kwaliteitsmerk aan te bieden tegen een echt relevante prijs, beschikbaar voor elke gebruiker voor wie reizen per ebike een noodzaak was.

Het behoud van de controle over het gehele ontwerp- en assemblageproces is een concurrentievoordeel, aangezien u verzekerd bent van de uiteindelijke kwaliteit van elke fiets.

Elektrische fietsen en driewielers met in-wheel en centrale motor opties, verschillende batterij capaciteiten van de beste en meest betrouwbare merken, zoals Samsung en Panasonic, high-performance versnellingssystemen, Shimano en Tektro hydraulische en mechanische remmen, aluminium frames en een selectie van superieure componenten culmineren in een geweldig eindproduct, volledig ontworpen en geassembleerd in de fabriek in León. Vanuit de fabriek in León worden garanties beheerd om oplossingen en wendbaarheid te bieden aan de klanten die er vertrouwen in stellen.

Alle elektrische onderdelen, het gevoeligste van allemaal, worden geleverd met een garantie van twee jaar om u de zekerheid en het vertrouwen te geven dat wij al zovele jaren in onze beproefde systemen hebben. Zelfs de lithiumbatterijen, die bestaan uit krachtige cellen met een hoge dichtheid, zullen bij een paar eenvoudige onderhoudsstappen even lang meegaan als de rest van het systeem.

Mechanische onderdelen hebben ook een garantie van 2 jaar. Aluminium kozijnen hebben een garantie van 5 jaar, maar gaan een leven lang mee.

Wij zullen nooit op prijs kunnen concurreren met goedkope buitenlandse motoren, maar zij zullen nooit met ons kunnen concurreren op enthousiasme en toewijding aan onze klanten, en ook niet op kwaliteit en klantenservice.

Wij zijn er trots op deel uit te maken van de fietsgemeenschap die tegenwoordig wordt gevormd door al die mensen die zich in de wereld van de elektrische fietsen storten.

Van ons werk en de productie van Rodars elektrische modellen onze passie maken, is onze grootste verwezenlijking geweest en dat is waar we het meest trots op zijn. Wij geloven in een toekomst van goedkope, efficiënte en niet-vervuilende voertuigen die ons in staat stellen ons dagelijkse tempo bij te houden zonder onze toewijding in gevaar te brengen.

Succes is het vinden van de nodige voldoening om altijd een beetje meer te geven dan wat nodig is. Zoveel jaren geïnvesteerd met de maximale toewijding hebben het bedrijf laten groeien tot het punt waar we nu zijn, met twee grote fabrieken en meer dan 5000m2 van waaruit we absoluut alle soorten fietsen en elektrische driewielers produceren die we op de markt brengen.

Geweldige strategische partners hebben ons in staat gesteld onze opoffering om te zetten in erkenning en ons enthousiasme te delen met duizenden gebruikers, terwijl we de filosofie en het rotsvaste geloof in wat we doen hebben behouden.

Als u het juiste hebt gedaan en uw klanten bevestigen dat, zult u het zeker steeds weer doen. Om beter te worden, moet je jezelf bij elke stap uitdagen met de dingen die je denkt niet te kunnen bereiken, om beter te worden.

De enige manier om goed werk te leveren is discipline en inzet in het dagelijkse werk, de opgedane kennis is niet alleen ervaring maar ook de vaardigheid om alle wijsheid in de praktijk toe te passen.

Wij wisten dat een droom niet vanzelf zou uitkomen, maar veel vastberadenheid, hard werk en een geweldig team nodig zou hebben. Na zoveel jaren is het voor ons een eer om u deze selectie van Rodars elektrische fietsen te presenteren en opnieuw te bevestigen dat wij vastberaden blijven.