EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Vouwfietsen

U overweegt een elektrische vouwfiets als vervoermiddel. De meeste gebruikers zien elektrische vouwfietsen als de meest veelzijdige optie. Met intelligente vouwsystemen is een voertuig dat kan worden opgevouwen het antwoord op de problemen die onze dagelijkse activiteiten met zich meebrengen.

Van hoog naar laag sorteren

Elektrische vouwfietsen

Sinds hun eerste verschijning hebben vouwfietsen steeds meer gebruikers aangetrokken, en er zijn zoveel voordelen aan dit type voertuig dat zowel fietsers als gebruikers ze hebben omarmd.

Deze nieuwe generatie kan gemakkelijk worden opgevouwen en thuis, op het werk of in de kofferbak worden opgeborgen. Als u weg moet, klapt hij met een simpele handeling uit en u trapt weer samen.

Fit blijven en autokosten vermijden en tegelijk het milieu en vooral onze gezondheid beschermen, zijn factoren waarmee steeds meer rekening wordt gehouden. Niet iedereen vindt het echter prettig om een elektrische fiets in de kelder of garage te stallen, een opvouwbare elektrische fiets kan overal worden gestald.

 

Koopgids voor het kopen van een elektrische vouwfiets

Koopgids voor de aankoop van de beste elektrische vouwfiets aangepast aan uw behoeften, het eerste en belangrijkste concept is om de kwaliteit van het product te kennen.

 

Welke garantie biedt de elektrische vouwfiets die ik koop.

Voordat u een elektrisch opvouwbaar model koopt, is het belangrijkste te weten welke garantie het biedt. Het belangrijkste onderdeel van een elektrische fiets is de garantie van het elektrische systeem, omdat dit de onderdelen zijn die het meest vatbaar zijn voor voortijdige defecten.

Een elektrische vouwfiets die u slechts een jaar of zelfs zes maanden garantie biedt is een duidelijke indicatie van de zwakte van de onderdelen, als de verkoper u niet meer tijd biedt om de onderdelen te repareren is dat omdat hij van tevoren de precaire aard van de onderdelen kent, zo'n korte periode is onvoldoende voor u om van uw keuze te genieten zonder u zorgen te maken over vroegtijdige defecten.

De verschillende elektrische opvouwbare modellen die u in deze rubriek vindt, zijn allemaal verzekerd met een garantie van twee jaar op het volledige elektrische systeem. Het zijn stuk voor stuk beproefde elektrische systemen die zich onderscheiden door hun kwaliteit.

Maak niet de fout een elektrische vouwwagen te kopen voor een aanzienlijke prijs zonder dat u een garantie krijgt die gelijkwaardig is aan de aankoop.

 

De 10 belangrijkste punten in de classificatie van de verschillende elektrische vouwfietsen:

1- Duur van de garantie.

2- De meest relevante optie voor het kiezen van een elektrisch opvouwbaar model is de wielmaat.

3- De tweede optie is het gebruik waarvoor ze bestemd zijn, het type elektrische vouwfiets.

4- Binnen het gebruik waarvoor het type model is ontwikkeld, zouden wij ze indelen naar het type vering: zonder vering, met voorvering of volledige vering.

5- Het type frame, of het nu een high bar, medium bar of open frame is.

6- Kwaliteit van de geïnstalleerde onderdelen.

7- Batterijcapaciteit in termen van autonomie.

8- Vermogen en plaats van de motor.

9- Type materiaal van het frame.

10- Plaats van de batterij.

 

1- Duur van de garantie.

In deze rubriek kunt u de kwaliteit van wat u koopt met een eenvoudig stukje informatie achterhalen. Het elektrische systeem is ongetwijfeld het fundamentele onderdeel van een elektrische vouwfiets, een garantie van zes maanden of een jaar is onvoldoende om een product met deze kenmerken aan te schaffen.

Alle grote fabrikanten die producten van topkwaliteit verkopen, bieden u een garantie van twee jaar op hun elektrisch systeem.

 

2-Wielmaat.

20 Inches- Zodra we de selectie van elektrische vouwfietsen die de juiste kwaliteit presenteren hebben gevonden, moeten we ons richten op de grootte van het wiel, de meest voorkomende opties zijn 20 inch, dit zijn stedelijke modellen die als gevolg van hun wielkenmerken de start vergemakkelijken en het gebruik van elke pedaalslag over lange afstanden bestraffen, het zijn modellen die gewild zijn om hun kleine afmetingen. De Pocket, Nessi, Kaiser en Rocket vouw e-bikes passen op deze wielmaat.

20 Inch Fatbike - het gebruik van deze nieuwe wielen concentreert zich op hetzelfde gebied als hun voorgangers met dezelfde wieldiameter, maar door hun grote bandbreedte van vier inch of meer, stellen zij ons in staat om verschillende soorten terrein met maximale garanties aan te pakken. Bewegen met deze grote hoeveelheid lucht in de banden is zeer comfortabel en ze genereren een grote traagheid om ons te helpen bij elke pedaalslag. De elektrische vouwmodellen Fatty, Calispo, Rocketball en E-bob zijn voorzien van 20" Fatbike-wielen.

24 Inch - een wielmaat die niet veel door fabrikanten wordt gebruikt, maar een prima oplossing kan zijn als je het maximale uit elke pedaalslag wilt halen en een fiets met een grotere wielmaat oncomfortabel kan zijn door de hoge rijhoogte. Gran Calipso opvouwbaar elektrisch model.

26 inch- De zwakke punten van de eerder beschreven modellen op lange afstanden worden verholpen door een wiel met een diameter van 26 inch te kiezen, met deze velgmaat krijgen we de maximale prestaties bij elke pedaalslag op lange afstanden. Cuore opvouwbare elektrische fiets.

27,5 Inch - Elektrische vouwmodellen met een wielmaat van 27,5 inch zijn meer gericht op mountainbiken, maar door hun grote veelzijdigheid kunnen ze ook voor stadsritten worden gebruikt. Raptor elektrische vouwfiets.

26 Inch Fat- Fatbike wielen zijn die welke vier inch breed of meer zijn, er is geen grote verscheidenheid van dit type vouwbare modellen op de markt, ze worden gebruikt om te reizen op elk type terrein, of asfalt, ingewikkelde wegen, dichte modder, fijn zand of sneeuw, niets remt de dynamiek van dit type banden. RaptorFat opvouwbare vette elektrische MTB.

 

3- Type elektrische vouwfiets.

Het type elektrische vouwfiets dat het beste bij onze behoeften past, wordt ingedeeld op basis van het gebruik waarvoor hij is ontwikkeld, hier vinden we twee grote classificaties onderscheiden.

Elektrische vouwmodellen voor stedelijke omgevingen met alle beschikbare wielmaten, waarbij de ene of de andere wordt gekozen afhankelijk van het soort route dat we moeten afleggen en of we hem voor iets anders gaan gebruiken dan voor strikt stedelijk gebruik.

In een andere sectie vinden we de elektrische opvouwbare mountainbikes, door hun veelzijdigheid en wendbaarheid perfect geschikt voor stadsritten, maar door hun geometrie en componenten worden ze geclassificeerd als opvouwbare mountainbikes, zoals de Raptor en RaptorFat.

 

4- Type van ophanging.

Er zijn drie duidelijke verdelingen in het soort ophanging dat beschikbaar is.

Zonder vering waren deze modellen volledig gericht op het rijden op asfaltwegen die opvallen door hun grote wendbaarheid en gebruik van de pedaalslag. Carbon Kaiser.

Met voorvering om het gebruik op andere soorten terrein, zoals slechte wegen of onverharde wegen, te bevorderen. Bijna alle opvouwbare opties.

Dubbele vering voor extra kracht, zodat je ook in de meest onherbergzame omgevingen kunt trappen. Raptor, RaptorFat, Rocket, Rocketball, Ebob, RocketFat, Rocket, Rocketball.

 

5- Frame type.

Er zijn drie soorten frames in vouwmodellen.

High bar frame, waaronder vooral de sportievere modellen vallen, zoals opvouwbare elektrische mountainbikes.

Medium bar frame, minder populaire modellen binnen het vouwfietsen vanwege de beperkingen die we aantreffen in opgevouwen toestand.

Frame met lage stang of open frame, de meest conventionele modellen die de toegang voor alle soorten gebruikers vergemakkelijken.

 

6- Kwaliteit van de geïnstalleerde onderdelen.

Een van de fundamentele aspecten bij de aanschaf van een elektrische vouwfiets is dat de onderdelen van erkende merken moeten zijn, met name de accu, die rechtstreeks verband houdt met de totale garantieduur.

Als de batterij voor uw elektrische fiets niet van een erkende fabrikant is, zoals Samsung, Panasonic, Sandio of LG, betekent dit dat het cellen van slechte kwaliteit zijn, die in ieder geval in hetzelfde tempo zullen verouderen als de andere onderdelen en na een paar maanden zult u zien dat de capaciteit sterk is afgenomen. Hetzelfde geldt voor de andere onderdelen van het elektrische systeem, zoals de motor en het display.

De versnellingen moeten van Shimano of Sram zijn, de remmen van Shimano, Tektro of Magura, de vering van Fox, RockShox, Suntour of RST in geen geval met minder dan twee jaar garantie.

Als u deze zaken controleert, weet u dat u een elektrische vouwfiets van goede kwaliteit koopt. Aangezien deze componenten het belangrijkst zijn.

 

7- Batterijcapaciteit in autonomie.

Het maakt weinig uit of de verkoper u vertelt dat u 150 km zult afleggen op één enkele lading als u die afstand na een paar maanden gebruik met de helft zult zien verminderen, alleen cellen met hoge dichtheid van erkende merken kunnen na verloop van tijd dezelfde autonomiecapaciteit leveren.

 

8- Vermogen en plaats van de motor.

Het beschikbare vermogen in vouwmodellen met een elektromotor ligt tussen 250 en 1000 W vermogen.

In de meeste gevallen bevindt de elektromotor zich op het achterwiel, maar er zijn ook opvouwbare modellen van topkwaliteit te vinden tegen een hoge prijs, waarbij de elektromotor zich in het midden bevindt.

 

9- Type materiaal van het frame.

Er worden drie soorten materiaal gebruikt voor vouwmodellen, waarvan de eerste en de laagste kwaliteit stalen frames zijn, die door hun hoge gewicht totaal onbruikbaar zijn.

Als we ons richten op modellen van erkende kwaliteit hebben we slechts twee divisies, aan de ene kant de karakteristieke aluminium frames, normaal gesproken met een 6061 legering, en aan de andere kant de carbon frames van de hoogste kwaliteit waarbij het totale gewicht van het geheel gehalveerd kan worden zoals bij het Kaiser model dat we samenstellen met slechts 13 kilo gewicht, een ongelooflijk cijfer voor een elektrisch opvouwbaar model.

 

10- Plaats van de batterij.

De locatie van de batterij is in drie hoofdgebieden gesitueerd.

Verborgen in het frame.

Achter de stoel om het extra gewicht te neutraliseren, omdat het onder onze as zit.

De rekbatterij, die het minst gebruikt wordt vanwege het extra gewicht in zo'n onevenwichtige ruimte, waar we in elke bocht of bij elke manoeuvre met ons vouwmodel mee te maken zullen krijgen.

 

 

De wereld van de vouwfiets

De benaming vouwfiets kwam in gebruik in de jaren 1960 en 1970, en zijn verschijning was een revolutie die de technologische vooruitgang die we hadden leren kennen, duidelijk maakte, de contouren aangaf van wat moderne fietsen zouden zijn en de schijnwerpers wegnam van de eenvoudige modellen die we gewend waren te zien.

Wat het ontwerp betreft, zijn er vandaag verschillende modellen. Kenmerkend voor vouwfietsen is al lang het gebruik van kleinere banden. Van model tot model verschillen ze in grootte en gewicht, er zijn modellen met wielen van 12", 16", 18", hoe kleiner het wiel, des te agressiever de acceleratie en des te korter de topsnelheid, des te geschikter voor korte afstanden. De uitgebalanceerde formule - als u op zoek bent naar een vouwfiets die zo klein mogelijk is, en die het meeste uit uw trappen haalt - is 20 inch. Ook verkrijgbaar zijn opvouwbare mountainbikes met maximaal 27,5 inch wielen, zoals de Raptor, opvouwbare FatBikes en opvouwbare elektrische fietsen, zoals het Cuore-model met 26 inch wielen. Volg de elektrische vouwfietsen koopgids in deze sectie om een beter inzicht te krijgen in de wereld van de elektrische vouwfietsen.

Gewaardeerd door mensen die lange stedelijke reizen maken met welk openbaar vervoermiddel dan ook en de voordelen nodig hebben die een opvouwbare elektrische fiets biedt. U komt aan bij uw halte, draait de sleutel om, laat de veiligheidshendel los, drukt licht op het scharnier om het geheel te ontgrendelen en maakt u klaar om in te stappen. Veel vervoermiddelen hebben geen fietsruimte of staan vaak overvol, maar een opvouwbare elektrische auto past netjes in elk hoekje. Als je op je bestemming aankomt, herhaal je het proces en ben je klaar om samen verder te gaan. U hoeft hem niet op slot te zetten in de daarvoor bestemde parkeergarages, uw vouwfiets kan overal met u mee.

 

Caravanners op vouwfietsen

Caravans en elektrische vouwfietsen zijn onafscheidelijke metgezellen. Lompe huisjes op wielen zijn niet het ideale vervoermiddel om steden of strandsteden te verkennen. Als de caravan eenmaal geparkeerd staat en alle inventaris is uitgerold, is het een zware opgave om op te stappen en een paar kilometer te reizen om de stad te leren kennen, stranden te bezoeken of de omgeving te verkennen.

Een opvouwbare elektrische fiets past gemakkelijk in elke kofferbak van een caravan, u bent op zoek naar natuur en besparing en dit type fiets is veel meer dan dat. Het houdt ons fit en in contact met de natuur, we kunnen lange afstanden afleggen zonder op te hoeven laden en met de accu's van onze camper kunnen we de lithiumbatterij in een paar uur weer volledig opladen.

Steden en toeristische gebieden hebben lange en strategische fietspaden om onze reizen aangenaam en veilig te maken zonder ons zorgen te hoeven maken over auto's en andere voertuigen die ons dwingen alert te blijven voor eventuele ongelukken die zich kunnen voordoen.

Zonder twijfel is een vouwfiets de beste oplossing om alle voordelen van een elektrische fiets altijd bij de hand te hebben. Neem het meest wendbare, lichte en comfortabele vervoersysteem op de markt met u mee, zonder te vervuilen of tijd te verliezen in eindeloze files. Vergeet het zoeken naar een parkeerplaats zodra u op uw bestemming bent aangekomen, vouw de fiets in een paar seconden in en uit om hem overal op te bergen. Het zal niet veel ruimte innemen. Bespaar tijd en geld, veel voordelen, weinig nadelen en vooral, miljoenen faciliteiten om zich te verplaatsen in de binnenstad en voetgangersgebieden. Elektrische vouwfietsen hebben zich gepositioneerd als een efficiënt en goedkoop vervoermiddel.