EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Wie zijn wij?

Bikelec

Als bedrijf streven wij ernaar duurzame vervoermiddelen te propageren, verantwoordelijke en intelligente manieren van verplaatsen, binnen het bereik van elke portemonnee.

We zijn gevestigd in León, Spanje, en beschikken over meer dan 5.000m2 verdeeld over onze kantoren, showroom, fabriek en logistiek centrum van waaruit we naar de hele Europese Unie verzenden.

bikelec showroom

bikelec wharehouse exterior

bikelec wharehouse

bikelec wharehouse

bikelec team

Wij zijn een team dat gepassioneerd is om mensen te helpen genieten van de voordelen van elektrische fietsen en het beste te maken van wat ze te bieden hebben.

Ons verhaal

Onze reis begint begin 2007 toen we onze eerste e-bike leerden kennen. We maakten er een ritje mee en... we waren meteen verliefd! Naar hedendaagse standaarden zou het ver van indrukwekkend zijn, maar we vonden het geweldig, en zo werd het zaadje gezaaid. Kort daarna werd Bikelec geboren, vanuit de overtuiging dat een e-bike, meer dan een leuk ritje, een echt alternatief is voor voertuigen op fossiele brandstoffen.

We beseften al snel dat het een grote gok was, maar er ontbrak nog iets... De "perfecte e-bike" vinden was moeilijk omdat iedereen andere behoeften en smaken had. Zou het niet geweldig zijn als je je e-bike kon aanpassen aan je eigen wensen? Dat zette ons aan het denken en bracht ons ertoe een nieuwe sprong te maken en ons merk van aanpasbare e-bikes "Rodars" te creëren.

e-bike design
e-bike design 3d
rodars e-bike

Meer dan 15 jaar later zijn we nog net zo betrokken en gemotiveerd als toen we begonnen, of zelfs meer. Het ontwikkelen van onze Rodars e-bikes en het opbouwen van Bikelec als bedrijf is een verbazingwekkend en succesvol avontuur geweest. Maar dit verhaal zou nooit gebeurd zijn zonder jou! Al onze klanten zijn er een integraal onderdeel van, en we weten hoe belangrijk het is om naar jullie mening te luisteren.

Elke stap in productontwikkeling en ontwerp, productieprocessen, het kiezen van nieuwe dealers, het selecteren van nieuwe merken, alles wat we doen wordt gevormd door uw feedback.

Rodars - Kunst op wielen

Volledig aanpasbare e-bikes en elektrische driewielers met een onmiskenbare stijl. Elk van onze modellen heeft meerdere opties waarmee u uw gedroomde e-bike kunt samenstellen. Zoals gewoonlijk kiest u de kleur en de maat, en dan begint de pret. Je hebt verschillende opties voor motortype en kracht, accucapaciteit, remmen, bandentype en grootte, handvatten, zadel, enz. om jouw unieke Rodars samen te stellen. Ons multinationaal klantenserviceteam is altijd beschikbaar om je door dit proces heen te helpen.

Bikelec-Fabriek

Uw bestelling wordt daarna doorgegeven aan onze fabriek, waar ons team van ervaren monteurs uw e-bike deel voor deel met de hand in elkaar zet, met de grootste aandacht voor detail.

Na de kwaliteitscontrole wordt uw e-bike zorgvuldig verpakt en verzonden, verzekerd voor 100% van de waarde om eventuele transportproblemen te voorkomen.

We houden je op de hoogte van alle stappen en je krijgt er zelfs een foto van, vlak voordat het naar je wordt opgestuurd.

Bikelec Factory
Bikelec Factory
Bikelec Factory
Bikelec Factory

Wij monteren onze elektrische fietsen en driewielers met kwaliteitsonderdelen van grote merken, die eenvoudig onderhoud en service via elke lokale fietsenmaker mogelijk maken.

Alle Rodars modellen hebben 2 jaar garantie op elektrische en mechanische onderdelen en 5 jaar uitgebreide garantie op het frame.

Het belangrijkste onderdeel van elke Rodars is niet een high-tech gadget of fancy component, het is de persoon die erop rijdt.

Andere e-bike merken die wij verkopen

Wij zijn de hoofddistributeurs van het Duitse high-end merk Rotwild voor Spanje, Portugal en Andorra.

We zijn ook officiële distributeurs voor Bulls, Haibike en Conway.

 

Doorverkoop / Distributienetwerk / Partnerschappen

Wij staan altijd open voor nieuwe partnerschappen met mensen die onze visie en waarden delen, dus als u geïnteresseerd bent in de verkoop van onze fietsen of deel wilt uitmaken van ons distributienetwerk, neem dan contact met ons op.