EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Wie zijn wij?

Bikelec Fabriek

Het bedrijf, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van elektrische fietsen, werd in 2007 in Spanje opgericht met als doel in Europa een duurzaam vervoermiddel te promoten, een verantwoorde en intelligente manier van verplaatsen, binnen het bereik van elke portemonnee. 

In onze fabriek in León, Spanje, assembleren we alle onderdelen die we eerder bij verschillende leveranciers hebben ingekocht, met kwaliteit als ons enige doel. Topmerken, Samsung, Brose, Bosch, Yamaha, 8FUN, Panasonic, Shimano, Acera, Alivio, Suntour, FOX, Rock shox, NuVinvi, Tektro, Schwalbe, Kenda...

Kale frames zijn de basis van een goede elektrische fiets, wij gebruiken alleen 6061b aluminium en 7005 hydrogevormd aluminium. Dit is onze eerste stap naar succes.

Onze fabriek produceert de fietsen naar de smaak van onze klanten, met de mogelijkheid om wiel- of middenmotoren te kiezen tussen 250w, 500w, 750w en 1000w, batterijen, verschillende merken en vermogens en de mogelijkheid om diverse verbeteringen te monteren (remmen, veranderingen, vering...) of extra's zoals versnellers, stoelen, kinderwagens, gps...

U kunt het type en de stijl van het frame kiezen, het vermogen en de plaats van de elektrische motor, de grootte, het voltage, de ampères van de batterij, de accessoires en andere componenten, zelfs de kleur en het soort verf. Het voertuig van de toekomst is er al lang. Als je er nog geen hebt, is dat omdat je ze nog niet geprobeerd hebt. Ontwerp de fiets die u in gedachten hebt en breng uw stijl over!

Wij zijn beschikbaar op kantoor van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur en in het magazijn op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Zelfs als u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de fiets van uw dromen samenstellen.

Indien u meer informatie wenst of een bestelling wenst te plaatsen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

  

Bikelec showroom en kantoren

Bikelec - Rodars

Elektrische fietsen met ziel, exclusieve modellen, kracht, luxe en comfort op twee wielen. Meer dan eenvoudige motorfietsen, zijn het onafscheidelijke metgezellen. Niets is vergelijkbaar met het eenvoudige plezier van het fietsen.

Bij Bikelec vindt u modellen van elektrische fietsen ontworpen met u in gedachten, u kunt de elektrische fiets die u wilt kopen zonder uw huis te verlaten, maak een wandeling door onze online winkel.

Bij bikelec zijn we bewogen door kwaliteit en kunst op wielen, of het nu vouwfietsen zijn die u gemakkelijk overal kunt opbergen en vervoeren met 20 en 26 inch wielen zelfs vouwbare Fatbikes, of ontworpen voor de stad met geometrieën en vloeiende vormen, geniet van de reis zonder na te denken over de bestemming, met een rijpositie als de comfortabele en unieke cruiser die uw rug recht houdt en armen ontspannen aan de zijkanten dankzij het ergonomische stuur. De veelzijdige mountainbikes voorbereid op elk terrein met krachtige motoren om zelfs de meest ontoegankelijke bergtoppen te beklimmen, sommige ook met Fat Wheels die u kunt vinden in de categorie Fatbikes waar u van vouwbare mountainbikes, cruisers en zelfs fat trikes zult ontdekken, zonder de stabiele elektrische driewielers en de fascinerende custom choppers te vergeten, hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en zullen u graag brengen waar u maar wilt zonder voorwaarden.

Alle zendingen zijn verzekerd voor 100% van hun waarde, als u het product ontvangt met schade veroorzaakt tijdens de verzending, zal de verzekering het volledige bedrag van de reparatie dekken.

  

Bikelec Fabriek

Eigen werkplaats

Naast de assemblage van alle modellen in de fabriek in León, zorgt Bikelec voor uw elektrische fiets. Een team van experts, liefhebbers van elektrische fietsen, staat tot uw beschikking om uw geëlektrificeerde juweel te vertroetelen.

Meer dan 15 jaar ervaring in het assembleren en ontwerpen van elektrische fietsen, stelt ons in staat al onze verworven kennis tot uw beschikking te stellen.

We hebben ook elektrische kits die volledig gemonteerd worden geserveerd, de motor wordt op de velg gemonteerd en de elektrische kit kan geserveerd worden met beide sets dubbelwandige aluminium velgen en wielen zodat uw fiets niet met een wiel van elk model blijft zitten, de batterij wordt gemakkelijk aan het frame bevestigd en de meeste high-end fietsen hebben gaten in het frame waardoor de kabels gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd en weggewerkt.

U kunt kiezen voor een middenmotor of een elektromotor op het wiel, waarbij het achterwiel de goedkopere optie is, of u kunt zich richten op de voordelen van een middenmotor. Middenmotoren concentreren het gewicht op het laagste punt van de fiets, waardoor het zwaartepunt nog dichter bij de grond komt te liggen en het rijgedrag en de manoeuvreerbaarheid verbeteren. 

De lithium accu's die we gebruiken om de verschillende elektrische modellen te assembleren gebruiken de nieuwste Samsung of Panasonic cellen tot 5000 milliampère om accupacks te verkrijgen van 36 en 48 volt en tussen 8 en 30 ampère, hoewel ze kunnen worden gemonteerd met elke capaciteit en spanning, worden ze meestal gemonteerd in het midden van het frame.

U kunt elke vorm aanvragen die aan uw behoeften voldoet, als het haalbaar is monteren wij het voor u.