EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Trekkingfietsen

Van hoog naar laag sorteren

Trekking elektrische fietsen

Een elektrische trekkingfiets komt het best tot zijn recht wanneer we lange afstanden moeten afleggen in een zo comfortabel mogelijke houding. Het belangrijkste doel van een trekkingfiets is volledig uitgerust en klaar om te rijden, of het nu is voor een lang avontuur over elk type terrein of gewoon voor ons dagelijkse woon-werkverkeer.

U kunt uw trekking eBike ongeacht het weer en op elk moment van de dag gebruiken, dankzij de uitrusting die elektrische trekkingfietsen hebben: voor- en achterverlichting, efficiënte spatborden, dynamo, kickstand en een bagagedrager achterop waarmee u gemakkelijk essentiële ladingen kunt vervoeren, of dat nu een kleine tas voor het werk is of fietstassen voor fietsavonturen.

 

Trekkingfiets met middenmotor

Ze zijn verkrijgbaar met centrale motoren van Bosch, Yamaha en Brose. In combinatie met hun precieze geometrie voor een rechte zithouding maken ze Trekking e-bikes ideaal voor langere afstanden en meer ontspannen rijden.

Vandaag zal het een tocht door de natuur zijn of een comfortabel woon-werkverkeer naar onze dagelijkse taken. Met de standaarduitrusting die trekkingfietsen hebben, hoogwaardige versnellingen met 10 versnellingen, hydraulische remmen met grote remschijven die ons in staat stellen ons op ongunstig terrein te wagen en veringen met korte veerwegen om niet aan efficiëntie in te boeten bij het trappen, maar om van de tochten in elk terrein te kunnen genieten. Waar u ook heengaat, uw elektrische trekkingfiets vergezelt u in comfort, stijl en gemak, dankzij de geavanceerde onderdelen die standaard worden geleverd. Als u op zoek bent naar een veelzijdige elektrische fiets om u te vergezellen op uw dagelijkse avonturen, dan vindt u die in de Trekking-serie.

 

Verschillende geometrieën van elektrische trekkingfietsen

We kunnen kiezen tussen een trekking ebike met een hoog diamond frame, een medium bar frame voor gemakkelijke toegang of een open frame, bekend als een step through zonder bar.

Rijd op straten, paden en fietspaden met stijl, kracht en elegantie. De trekking-designs zijn oogstrelend en de ongeëvenaarde prestaties zorgen voor een ongebreidelde ervaring die geen grenzen kent. Ze brengen je waar je heen wilt, met onderscheiding.

Het grootste voordeel van deze elektrische trekkingfietsen is hun comfort, dankzij de verschillende geometrieën die zich aanpassen aan alle soorten gebruikers. Hun rechte houding en armen in de juiste positie garanderen dat u kilometers kunt afleggen zonder bang te hoeven zijn voor stijfheid.

 

Elektrisch systeem voor trekkingfietsen

Wanneer u uw keuze maakt, zorg er dan voor dat u het juiste type motor kiest. Als u over veeleisender terrein of langere afstanden wilt rijden, waarbij u zich voortdurend moet inspannen, kies dan voor een elektrische trekkingfiets met middenmotor. De achterwielmotor is perfect voor all terrain of stadsritten, met snel en efficiënt starten, maar het is aan u om te kiezen of u uzelf wilt voortduwen of de motor het gewicht van de reis wilt laten dragen.

De grote autonomie van de batterij maakt ze tot de beste optie voor lange ritten, hoewel ze ook geschikt zijn voor het rijden op stadsasfalt, open wegen of licht terrein.

Alles wat u nodig heeft voor een veilige, stijlvolle en comfortabele rit stapt u aan boord van een elektrische trekkingfiets, met alles wat u nodig heeft om er een episch avontuur van te maken. Naaf- of wielmotoren met een hoog koppel, lekbestendige 28" of 29" banden, betrouwbare hydraulische schijfremmen, voorvering, een handig bagagerek voor die lange ritten, perfect verpakt in een aantrekkelijk design dat u net zo goed zal doen voelen als uw rit.

 

Topklasse elektrische trekkingfiets

Een high-end elektrische trekkingfiets is uitgerust met de nieuwste connectiviteitsfuncties, zoals navigatie, die bijdragen aan de algehele gebruikerservaring en aanzetten tot het ontdekken van nieuwe richtingen en de drang om te verkennen.

De vraag naar elektrische trekkingfietsen is aanzienlijk gestegen. Iedereen wil een fiets die het allemaal kan. Een fiets die veilig, comfortabel en veelzijdig genoeg is voor allerlei situaties. De E-trekkingfietsen van vandaag zijn zeer veelzijdig en state-of-the-art, de beste zijn echte allrounders die een intuïtief en zacht rijgedrag bieden en vertrouwen wekken in de stad, op onverharde wegen, los grind en op algemene wegen. Daartoe moeten zij schijnbaar tegengestelde kenmerken combineren, op een dunne lijn waar het van cruciaal belang is het perfecte evenwicht te vinden tussen comfort, veiligheid, stabiliteit, stuwkracht, prestaties, reikwijdte en manoeuvreerbaarheid. Goede trekking ebikes zijn wendbaar genoeg, met en zonder bagage, om plezierig te kunnen rijden, met een ontspannen zithouding die comfortabel blijft over lange afstanden en soepel rijgedrag bij alle snelheden. Betrouwbare componenten en een robuust chassis zijn essentieel. Concepten moeten worden aangevuld met modern ogende ontwerpen, passende geometrieën en opwindende concepten voor dagelijks gebruik.

 

Trekkingfiets zonder elektrische motor

Wie een trekkingfiets zonder elektromotor wil kopen voor trektochten, weekendtochten en fietstochten met of zonder bagage, loopt het risico een fiets te kopen die minder capabel en aanzienlijk minder veilig is dan de nieuwste technologie toelaat. Verstandig geld uitgeven en de verkeerde keuzes vermijden kan moeilijk zijn, zelfs als u precies weet wat u wilt. Met een elektrische trekkingfiets bent u er zeker van dat u al het momentum kunt benutten om van elke tocht te genieten met het vertrouwen dat u krijgt van de stuwkracht van de elektrische motor en het uithoudingsvermogen van de lithiumbatterij.

Het behoud van de wendbaarheid op de fiets is net zo belangrijk wanneer de fiets volledig geladen is op de bagagedrager, zodat u meerdaagse ritten of dagelijkse boodschappen kunt doen zonder de stabiliteit van het geheel in gevaar te brengen, en de elektromotor helpt u dit alles en nog veel meer te doen.