EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Vintage

Voor de meesten van ons is een fiets niet langer alleen een vervoermiddel om ons snel van de ene plaats naar de andere te brengen. Tegenwoordig moet een fiets veel meer voor ons zijn. Bijzondere vormen, felle kleuren en uitzonderlijk comfort zijn de belangrijkste aspecten bij de aankoop van uw vintage elektrische tweewieler.

Van hoog naar laag sorteren

Elektrische cruiser fietsen

De beach cruisers van de jaren 1950 waren de klassieke fietsen, die vandaag samengevat worden onder de naam cruiser bikes. Met hun mooie, bochtige frames en ballonbanden.

Het zijn niet alleen het design en de wielen die van deze kunstwerken iets bijzonders maken, met een comfortabele houding, een rechte rug dankzij de geometrie en de comfortabele, brede, verende zittingen van de Cruisers die het gevoel geven in een comfortabele fauteuil te zitten. Vering in de zadelpen en een ergonomisch stuur, ook wel moonbars genoemd, zorgen ervoor dat je je armen ontspannen kunt houden, zodat het rijden op een elektrische cruiser niet alleen comfortabel, maar ook gezond is.

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met persoonlijkheid, iets anders dan de conventionele modellen? Dan is een spectaculaire cruiser de juiste keuze. Het bijzondere is hun verbazingwekkende ontwerpen. De Bikelec online shop biedt u een ruime keuze aan uitzonderlijke elektrische cruiser fietsen.

De aangepaste oorsprong van onze modellen geeft hen die klassieke smaak. Een vintage esthetiek voor liefhebbers van vintage stijl, met een stedelijke aanduiding en veel klasse. Het is moeilijk om niet van deze gedurfde cruiser frames te houden. Ze zorgen voor onbeperkt plezier, waar u ook gaat.

Verschillende cruiser-, retro- en klassieke modellen met design, originaliteit, comfort, kracht, autonomie, stabiliteit en... heel wat kilometers om te rijden! Ons assortiment modellen onder het merk Rodars is compleet, want wij bieden elektrische fietsen van hoge kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen. Veelzijdig en leuk, erg leuk, en echt anders dan de traditionele modellen.

Een ritje op een Vintage elektrische fiets is genieten met passie

In de jaren veertig werd voor het eerst een prototype gezien dat met al deze details rekening hield - de strandkruiser. Deze modellen inspireerden iedereen. De prachtige kleuren en onuitgegeven vormen moeten beschermd zijn geweest door het auteursrecht.

Door van het leven op de fiets te genieten, oefenen we onbedoeld ons lichaam. En dat is goed nieuws, want uw gewrichten gaan gebukt onder de vermoeidheid van het dagelijkse leven en onvoldoende sport. U moet op zijn minst pijnloos kunnen ontspannen tijdens het trappen en stress achter u kunnen laten en kunnen genieten van het immense plezier van het fietsen. Ondersteund door een gunstige rechtopstaande positie. Hierdoor kunnen we nog langere afstanden afleggen zonder vermoeidheidsverschijnselen op onze cruiser.

Pure elegantie, dat is hoe deze retro of klassieke elektronica eruit ziet. De gebogen lijnen van de lijsten lijken in een ingewikkeld vlechtwerk in elkaar te verstrengelen, waardoor vloeiende lijnen ontstaan die betekenis geven aan deze betoverende ontwerpen. Een normale fiets met een elektrische motor is gebaseerd op het zoeken naar de beste positie voor de berijder en het samenstellen van de beste onderdelen, bij een elektrische cruiser fiets begin je met de schets en voeg je de beste onderdelen toe die briljant combineren, waardoor het resulterende idee wordt versterkt en bekendheid krijgt.

Deze stijl maakt van fietsen pure passie en wordt steeds aantrekkelijker voor de gebruiker. Deze strandmodellen zullen nieuwe manieren openen om plezier te maken.

Strandcruiser: plezier en veiligheid

Cruiser fietsen zijn niet alleen eenvoudige vervoermiddelen, ze zijn puur rijplezier.

De extra lichte 6061 aluminium frames hebben een positief effect op het gewicht van het wiel. De standaard velgmaat is 26 inch. Dankzij de bredere banden van maximaal 4,0 inch hebben ze een betere grip. Ze zijn uitgerust met schijfremmen en hebben sensoren in de hendels die de stroom naar de motor uitschakelen als ze lichtjes worden aangeraakt, waardoor de elektrische fiets in de kortst mogelijke tijd en afstand tot stilstand komt. Op die manier wordt een grotere veiligheid gegarandeerd door een kortere remweg.

De cruiser bike van je dromen

Bij Bikelec stellen we de fiets van uw dromen samen, kies uit alle beschikbare frames of stuur ons het frame dat u het mooist vindt, wij stellen de fiets vanaf nul samen. Er zijn verschillende modellen, types, maten en breedtes van banden beschikbaar, gemonteerd op dubbelwandige velgen om de kracht van elektromotoren te weerstaan.

Dankzij het digitale display kunt u het vermogen van de elektromotor regelen. De Samsung batterijen met hoge capaciteit zullen een perfecte metgezel zijn om onbereikbare plaatsen te bereiken en nieuwe landschappen te ontdekken. Een voor- of achterdrager is altijd een optie bij dit soort modellen, zelfs een mooie mand, als het erom gaat daar te komen en alles te doen wat we vroeger niet konden, hebben we zeker ruimte nodig.

Onder de cruisermodellen springt de Route66 eruit, dit buitengewone frame is een staaltje van vernuft. Een frame dat is aangepast voor 3.0 en 4.0 inch dikke banden, het resultaat is puur comfort. Dit is het Cruiser Fat Outlaw of Bonneville model, volgens de klassieke beach cruiser lijn geïnspireerd op de racefietsen uit de jaren vijftig. Discreet en met een bedwelmend design, vallen ze niet alleen op door hun onovertroffen comfort met de vering op de zitting en de voorste stang, de rechte rug en de verlaagde armen, maar ook door hun ingenieuze geometrie die het mogelijk maakt de batterij te verbergen voor nieuwsgierige blikken en te beschermen tegen de guurheid van het weer.

Cruiser fietsen zijn een voorstel om kilometers af te leggen op een gedurfde, leuke en originele manier. Zijn naam komt van het Engelse "Cruise", een term die verwijst naar zijn oorspronkelijke doel om lange afstanden af te leggen in een gemiddeld en constant tempo. Geniet van de gekozen route, centimeter voor centimeter, want het belangrijkste is te genieten van wat u scheidt van uw bestemming.