EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Elektrische Fietsen

Welkom bij de beste selectie van elektrische fietsen op de markt, een breed assortiment dat de hele prijsklasse omvat die beschikbaar is voor aankoop. Bikelec werd opgericht in 2007 met het engagement om de meest veeleisende klanten kwaliteitsvolle en prestigieuze elektrische fietsen aan te bieden.

Van hoog naar laag sorteren

elektrische fietsen - Bikelec

De prijsklasse van e-bikes is enorm. Een prijsklasse die gaat van de goedkoopste e-bikes tot de hoogst mogelijke kwaliteit e-bikes, in dit geval de Rotwild modellen.

Wat is de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een e-bike?

Goedkope elektrische fietsen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 1200 €, in dit specifieke geval is een goedkope elektrische fiets niet synoniem met slechte kwaliteit, omdat absoluut alle modellen die u op onze website kunt vinden voor onderdelen zijn gekocht van de beste fabrikanten in de wereld van het fietsen, en gemonteerd door professionals die sinds 2007 elektrische fietsen en driewielers produceren en ontwerpen in onze fabriek in León.

Twee magazijnen van meer dan 5000 m² staan ter beschikking van onze klanten, elektrische modellen die worden geassembleerd met onderdelen van de beste kwaliteit en worden verdeeld over heel Europa en enkele landen buiten de Europese Unie. Kwaliteit is niet synoniem met een hoge prijs, de elektrische modellen, zowel fietsen als driewielers die wij vervaardigen, assembleren onderdelen van toonaangevende merken in de wereld van het fietsen en binnen deze merken kiezen wij de top van het gamma en de meest verstandige prijsversies, zodat wij aan het eind van de assemblage een eindproduct verkrijgen van hoge kwaliteit en prestaties voor een werkelijk concurrerende prijs, Het beste bewijs hiervan is de twee jaar garantie die u heeft op alle elektrische onderdelen en nog eens twee jaar op mechanische onderdelen, van Bikelec dagen wij u uit om een andere fabrikant van goedkope elektrische fiets eerste prijs te vinden die u twee jaar garantie geeft op elektrische onderdelen, niemand biedt u twee jaar op elektrische systemen, het is normaal dat ze zes maanden bieden omdat ze zich bewust zijn van de zwakke punten die ze u bieden.

 

De beste goedkope elektrische fiets

Onze elektrische systemen zijn getest sinds 2007 en volledig gecontrasteerd, wij verzekeren u dat u componenten koopt van de hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt, laat u niet misleiden door de prijs, want wij hebben zoveel jaren doorgebracht toegewijd aan hetzelfde met totale toewijding en passie dat wat we doen we echt goed doen, het is niet omdat we het zeggen, maar voor alle jaren ervaring die we koesteren en alle dankbare klanten, want ons enige doel en ons maximum en prioriteit in het bedrijf is klanttevredenheid.

Een deskundig ontwerpteam werkt dagelijks om de beste ontwikkelingen en de meest avant-gardistische frames mogelijk aan te bieden, zodat u kunt rijden met een gedistingeerd model van elektrische hulpverlening volledig innovatief en met een radicaal concept, altijd denkend aan het zo strak mogelijk houden van de uiteindelijke kwaliteit-prijs balans, zodat onze klanten altijd profiteren van het.

De assemblages van elk model worden gemaakt op basis van de bestelling van de klant, we hebben niets vervaardigd voordat het voor u is geconfigureerd, als u een elektrische fiets wilt met de maximaal mogelijke autonomie kunnen wij de beste batterij voor elektrische fiets tot 25 Ah Samsung assembleren, wat geen enkele andere high-end of buitenlandse fabrikant u kan bieden. Elektrische fietsen met een grote autonomie die meer dan 200 km kunnen afleggen, een ware waanzin die meer dan een decennium geleden ondenkbaar was, toen de fietsen met elektrische motor nog maar net een realiteit begonnen te worden.

 

De beste ebikes

De beste merken op de markt, zoals Rotwild en zijn geweldige engineering team dat achter het merk staat en veel patenten in de fiets wereld schatten gedurende al die jaren van terugkeer, vertrouwen al jaren op het bedrijf Bikelec om hun ongelooflijke ebikes te distribueren die zich onderscheiden door veruit de beste op de markt te zijn, om gedistribueerd te worden in Spanje Andorra en Portugal, alleen het beste merk van elektrische fietsen en de beste engineering sector zou kunnen vertrouwen op een van de oudste bedrijven in de elektrische fiets industrie en meer ervaring en inzet schatten.

Jarenlange deelname aan 's werelds beste fietsbeurzen en een vroege start in het segment hebben ons in staat gesteld om deze categorie met de beste selectie van elektrische fietsen beschikbaar met u te delen.

Een e-bike is een onafscheidelijke metgezel, in de fabriek van Bikelec in León assembleren we elk onderdeel en elke component met de verbintenis om een waardige bondgenoot te leveren die bijdraagt tot het smeden van uw meest gedenkwaardige momenten.

 

Elektrische fiets prijzen

De prijsklasse van elektrische ondersteunde fietsen begint bij 700€ - 1400€, in deze elektrische modellen vindt u de laagst mogelijke componenten en van de slechtste kwaliteit, u zult dit weten door te vragen naar de garantie van de elektrische systemen, die in geen geval langer zal zijn dan 6 maanden, omdat dit de geschatte duur is waarin de elektrische onderdelen defect zullen beginnen te raken. Niet alleen zullen de uitgaven voor nieuwe onderdelen een probleem worden, het gebrek aan reserveonderdelen zal een nog groter probleem worden, aangezien de elektrische systemen op de markt niet onderling compatibel zijn, alleen hetzelfde onderdeel dat u hebt gemonteerd zal werken. Alle modellen hebben een motor in het wiel en merkloze batterijen.

De volgende prijsklasse voor elektrisch ondersteunde fietsen ligt tussen 1200€ en 2500€, deze modellen zullen worden geassembleerd met onderdelen van de best mogelijke kwaliteit en prijs, dit is waar alle modellen die wij assembleren onder het merk Rodars te vinden zijn. Zelfs als u geen verstand hebt van modellen en gamma's van onderdelen, weet u dat u naar een fiets van hoge kwaliteit kijkt, want op alle onderdelen hebt u ten minste twee jaar garantie.

De motoren zullen zich ook in het wiel bevinden, maar zij zullen van een beproefd merk zijn, evenals de batterijen die wij monteren, die alle van Samsung en Panasonic zijn, de best mogelijke kwaliteit waarover u kunt beschikken. Als je goed kijkt, hebben zelfs de topmotoren deze accu's niet, vanwege hun zeer hoge prijs.

Een stapje hoger en je zit in de prijsklasse tussen 2500 € en 4000 €, hier vind je kwaliteitsfietsen met middenmotoren, high-end onderdelen en een breed scala aan mogelijkheden.

Het volgende station is het station dat betrekking heeft op de overgrote meerderheid van de opties die op de markt beschikbaar zijn, waar de meerderheid van de e-bike reviews en de overgrote meerderheid van de gebruikers op gericht zijn. Met prijzen die variëren van €4000 tot €6500/7000 vindt u topklasse mechanische en elektrische onderdelen.

De hoogste trede van het podium met de beste e-bikes op de markt zijn die met dezelfde topklasse mechanische en elektrische componenten, maar met een verfijnd frame en ongelooflijke techniek en ontwikkeling die je pas ontdekt als je je verdiept in de techniciteit en complexiteit die erin verborgen zitten. Voor prijzen tussen 7000€ en 12000€ is het niveau van verfijning, kennis, ervaring en kwaliteit dat hier wordt omschreven vaak onbegrijpelijk, het zijn merken zoals Rotwild en hun modellen die de ongelooflijke technologische ontwikkeling aanjagen die in de sector plaatsvindt. Hun engineering zit achter veel van de patenten die de beste nieuwe elektrische fietsen voorstellen die ons ter beschikking staan.

In deze prijsklasse ontdekt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch fietsen. U vindt de beste aanbiedingen voor elektrische fietsen en de meest betaalbare prijzen in deze sectie, die de grootste selectie van prijzen voor fietsen met elektrische trapondersteuning op de markt samenbrengt.