EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

Fatbike

Je hoeft niet langer dapper te zijn om te rijden waar nog nooit iemand heeft gereden dankzij 4" banden die door modderige bergen, grind, besneeuwde paden, zandstranden zweven, elk type terrein domineren en over bijna alles waar je maar langs wilt, zodat je verder en hoger kunt komen.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

 

FATBIKES

Vette fietsen vette fietsen

Fat bikes worden bekroond als de beste optie als all-terrain fiets, hun enorme banden werken als permanente vering, gladstrijken van de ruwste terrein, dankzij hun krachtige elektromotoren zal er geen profiel dat u zal weerstaan, maak je klaar om de tijd van je leven peddelen als nooit tevoren hebben.

Wil je alles op je pad verpletteren, en dat in stijl?

Achtervorken met 170 mm speling bij de achteras kunnen worden gebruikt met een grote verscheidenheid aan assen en banden van verschillende fabrikanten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schurende banden op het frame.

Over grote banden gesproken, FatBikes kunnen worden bereden met dikke banden tussen de 3 en 5 inch (7,6 cm en 12,7 cm) die zorgen voor veel meer grip op oneffen of ongelijkmatig terrein zoals poedersneeuw, fijn zand of dichte modder. Het probleem met deze dikke banden die zoveel grip bieden, is dat ze even gemakkelijk te verplaatsen zijn als een conventionele band, wat de reden is waarom elektrische kits zo populair zijn op dit type fiets.

Dit type motor ziet er spectaculair uit met zulke brede banden, en als je erop zit, lijkt het alsof je op een monstertruck rijdt die klaar is om met weinig moeite over meerdere auto's heen te springen.

De dagelijkse junglesafari in de grote stad zal een comfortabele rit zijn over scheuren, wegwerkzaamheden, stoepranden en andere gebruikelijke wegbelemmeringen, maar op een Fat zal geen obstakel groot genoeg zijn voor de dikke 4-inch wielen.

Op het strand bakenen FatBikes hun territorium af, geen enkele fiets of elektrische fiets is goed genoeg om het fijne zand te doorkruisen, trappen is altijd een hel, de wielen zakken in en het is heel moeilijk om je te verplaatsen. Op een fiets met dikke banden wordt het zand samengeperst onder de brede banden, alsof je op het trottoir rijdt. Geniet van die betoverende zonsondergangen terwijl u een ontspannen ritje maakt langs de kust, ver weg van de drukke promenades.

Fat bikes zijn ontstaan in het diepste Alaska, waar bijna elke maand sneeuw ligt. Er was behoefte aan een fiets die in staat zou zijn om bergen poedersneeuw of grote uitgestrektheden van glad ijs te doorkruisen. De brede banden zorgen voor grip en omdat ze zo'n grote voetafdruk hebben, kunnen ze door poeder zonder weg te zakken.

Bent u een skiliefhebber? Heb je ooit geprobeerd om op een fiets de besneeuwde hellingen af te rijden zonder een fortfait te betalen? Nu met een elektrische Fat Bike kan dat!

Elektrische fatbikes pneumatische fatbikes:

Hoge tractie: Dankzij het grotere contactoppervlak bieden brede banden meer grip dan alle andere banden op oneffen wegdek.

Ongelooflijk schokabsorberend vermogen: Deze fietsen met dikke wielen hebben banden die geschikt zijn voor een ultralage druk (5-35 psi), die onvolkomenheden opvangen en voor een geweldige rijervaring zorgen.