EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING

M1 Sporttechnik

De elektrische fietsen van M1 Sporttechnik zijn uiterst robuust, krachtig en snel. Ze zijn een van de krachtigste ebikes op de markt dankzij de CleanMobile Pin 120 centrale elektromotor van TQ System met vermogens van 250w, 500w en 890 watt in de meest radicale versie en een koppel van 120 Newton Metro in alle versies.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

M1 SPITZING Modellen en Centrale Motor:

Binnen elke serie zijn er twee versies die alleen van elkaar verschillen door de dikte van de band, het conventionele model monteert Schwalbe NobbyNic 27.5" x 2.35" wielen en het model genaamd "PLUS" hetzelfde Schwalbe NobbyNic 27.5" wiel model maar dan in 3.0".

Met deze kracht is er geen obstakel in de weg dat je kan vertragen. De acceleratie van 0 tot 50 km/u neemt slechts 7,5 seconden in beslag en hij haalt een snelheid van 75 km/u. Deze bevindt zich op de plaats van het frame die het dichtst bij de grond ligt, waardoor het zwaartepunt van het geheel lager komt te liggen en het evenwicht wordt verbeterd.

Een centrale elektromotor met zoveel kracht en koppel is zeer ongevoelig voor de remmen en de versnellingen (tandwielen, catalina en derailleur), want als we met zo'n hoog koppel proberen te schakelen op een moment van maximale inspanning, zou er veel wrijving zijn met deze meest gevoelige onderdelen, wat leidt tot de onvermijdelijke vroegtijdige slijtage. Om dit te vermijden is de M1 Spitzing uitgerust met sensoren die de motor uitschakelen wanneer de rem- of schakelknop wordt geactiveerd, iets intelligents waar we op lange termijn erg dankbaar voor zullen zijn.

M1 Sporttechnik 100% Koolstof

De M1 Sporttechnik Spitzing modellen zijn misschien wel, samen met Rotwild, een van de meest geavanceerde ebikes, met een high-end koolstofvezel frame dat een zeer laag gewicht biedt voor een elektrische fiets, ontworpen om de perfecte balans tussen kracht en gewicht te bereiken. We mogen zijn belangrijkste kwaliteit niet uit het oog verliezen, de M1 SPITZING huismotoren met grote kracht en hebben een batterij nodig die ze naar behoren kan voeden, het helpt ons niet om een 850w motor te monteren met een 400 Watt-uur batterij, de motor zou beperkt werken.

M1 Sport Technik ontleent de naam Spitzing, om zijn e-bike collectie te noemen, aan een legendarische Duitse berg in Beieren.

M1 Spitzing Lithium Mangaan Kobalt Batterijen

De lithium-mangaan kobalt accu's van de M1 Sport technik zijn bijna twee keer zo groot als de meeste gemiddelde accu's, met een vermogen van 880 wattuur - 48 volt x 18,5ah - tot nu toe het grootste accupakket dat je op een fabrieks E-bike zult vinden. Dit is een van de redenen waarom ze onder de framebuis worden geplaatst, op zoek naar het laagst mogelijke punt om de gewichtsverdeling te bevorderen voor een betere balans en om het zwaartepunt zo veel mogelijk te verlagen. Hoewel het waar is dat dit de meest blootgestelde positie is, vooral op onze extreme routes, het rijden tussen rotsen, het doen van sprongen of het beklimmen van de meest ingewikkelde plaatsen, heeft het M1 ontwikkelingsteam geanticipeerd en het batterijpak verborgen, beschermd achter de sterke behuizing die voorbereid is om elke impact te weerstaan.

Met zo'n groot accupakket, verschillende motoruitvoeringen en de verschillende rijomstandigheden op elke route is de door de M1 Spitzing-modellen geleverde actieradius zeer moeilijk vast te stellen. Om u een idee te geven: met de laagste ondersteuningsstand en op vlak terrein kunt u 160 kilometer afleggen zonder veel inspanning en dat is ongelooflijk. De accu kan gemakkelijk worden verwijderd door de vergrendeling aan de onderkant los te maken, om het gewicht van het frame te verminderen tijdens transport of als u de M1 zonder hulp wilt gebruiken.

M1 Sporttechnik Connectiviteit

De boordcomputer is volledig functioneel, zodat we alle aspecten van de werking van de M1 kunnen regelen, en belangrijke gegevens zoals snelheid, laadstatus, ondersteuningsniveau of afgelegde afstand kunnen weergeven in een geïntegreerd controlecentrum, en de handgreep zorgt voor een comfortabele bediening in de hand.

Met de M1 kunt u alleen zijn op uw bergroute of uw ervaringen interactief delen omdat hij via Bluetooth verbinding maakt met de wereld.

M1 Enduro volledige vering

Het elektrische systeem dat de Spitzing-modellen aandrijft, is een van de beste op de markt, maar het is niet allemaal motor en accu op de M1, dit zijn high-end fietsen ontworpen voor Enduro-genot.

Uitgerust met dubbele vering met lange veerweg, de voorvork, de befaamde FOX 36 Float 160mm en de achtervering Fox Float 216/63. Een geavanceerd Shimano XT shadow Plus 10-speed versnellingssysteem en Magura MT5 en MT4 hydraulische remmen met 203 voor en 180mm achterschijven.

Voor de velgen heeft het M1-ontwikkelingsteam gekozen voor kwaliteit en betrouwbaarheid: DT Swiss M1900 voor het normale model met 27,5" x 2,35" banden en DT Swiss 350 voor de PLUS-modellen met 27,5" x 3,0" brede banden.

M1 maten en kleuren beschikbaar.

De verschillende M1 SPITZING modellen zijn verkrijgbaar in twee kleuren, Antraciet/Oranje en Antraciet/Blauw en in twee maten M(45cm) en L(50cm).

De Spitzing en Spitzing Plus modellen zijn uitgerust met de nieuwste state-of-the-art technologie, geassembleerd op dikke carbon framebuizen die het enorme koppel van 120 Newton meter van de CleanMobile motor absorberen, wat zorgt voor een optimaal rijgedrag en een hoge stijfheid. De rest van de high-end componenten zijn zorgvuldig gekozen voor kwaliteit vakmanschap. Het ontwerp is op geen enkel punt verwaarloosd. De Spitzing voldoet aan alle doelstellingen: meer vermogen, meer snelheid, meer wendbaarheid, meer plezier, meer autonomie.