HardNine 7

HardNine 7

EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING
haibike logo

HardNine 7

€ 3.199,00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Specificaties

Elektrisch systeem

Motor Yamaha, PW-ST System
Motor Type Central
Motorkracht 250W, 70 Nm
Maximaal ondersteuning 25 km/h
Accu InTube
Baterij type Li-Ion
Batterij capaciteit 630 Wh
Display Yamaha, Side Switch, 1.7" LCD, 7 functions

Frame

Frame Haibike, HardNine Yamaha i630
Frame Materiaal Aluminium 6061

Schokken

Vork RockShox, 35 Silver , Steel spring, Travel= 120 mm, Aluschaft 1 1/8 - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost

Versnellingen

Versnellingen 12 Speed
Derailleur Shimano, SLX M7100
Shift Lever Shimano, Deore M6100, Trigger switch, 12 Speed
Trapas Integrated in the motor
Crankstel Haibike, forged, Aluminium \ Steel, 38 teeth
Cassette Shimano, M6100, 10 - 51 teeth
Ketting Shimano, CN-M6100

Remmen

Remmen Rear: Shimano, MT410, 180 mm, 2-piston disc brake<br>Front: Shimano, MT410, 180 mm, 2-piston disc brake
Rem hendel Shimano, MT400, Aluminium
Remschijven Rear: Shimano, RT30-M / Front: Shimano, RT30-L

Wielen

Wheels 29''
Velgen Rear: Rodi, Tryp 35, Aluminio, con ojales, borde hueco<br>Front: Rodi, Tryp 30, with eyelets, hollow rim, Aluminium
Banden WTB, Ranger Comp, 65-622, 29" x 2.6"
Spokes Sapim, Leader, Black
Voorwielnaaf Shimano, MT400-B, Centerlock
Achter hub Shimano, MT410, Centerlock

Stuur en zadel

Stuurpen XLC, Alu, A-head
Stuur XLC, Topflat, 740 mm
Headset Feimin, A-Head Tapered, Aluminium, Cartridge
Handvat XLC, MTB grips
Zadel XLC, MTB
Zadelpen XLC, Aluminium, Patent, 31.6 mm

Maten en Gewichten

Maximale lading 120.0 kg

Haibike HardNine 7.0 2021

BESCHRIJVING Haibike HardNine 7

De Haibike HardNine 7.0 brengt comfort in onze off-road tochten dankzij de voorvering en de voordelen van de diameter van zijn 29-inch wielen, waarmee we het terrein minder hobbelig voelen en we ons met grotere snelheid zullen verplaatsen. Voeg daar de krachtige assistentie aan toe, en het is als rijden met de wind in de rug: een geweldige rit met een minimum aan inspanning.

De 2,6 inch brede Ranger Comp-banden van WTB zorgen met hun grip en impulstechnologie voor voldoende bescherming. Het volume van de dwarsdoorsnede, de flexibiliteit en de slijtvastheid zorgen voor veelzijdige prestaties op verschillende terreinen en in verschillende omstandigheden, en voor een lage rolweerstand. Al deze eigenschappen gecombineerd met de relatief grote voetafdruk maken deze band bijzonder geschikt voor gebruik op asfalt. Om te voorkomen dat het voordeel van de grote wieldiameter een nachtmerrie wordt door het gebrek aan weerstand in de barre omstandigheden van het terrein, zijn de banden gemonteerd op sterke aluminium velgen van Rodi, model TR30, die zijn ontworpen voor de moeilijkheden van het cross-country rijden.

Om ons te helpen heeft dit elektrische bergmodel een van de meest compacte en krachtige elektrische systemen op de huidige markt geïnstalleerd: de Yamaha PW-ST. Uitgerust met een centrale motor van 250 Watt, die in staat is een stabiel koppel van 70 Newtonmeter te leveren, laat hij ons toe de werking ervan uitstekend te controleren in vijf ondersteuningsstanden. Dit zorgt niet alleen voor een rationeler gebruik van energie, waardoor de actieradius toeneemt, maar bevrijdt ons ook van de afhankelijkheid van ondersteuning in verhouding tot het traptempo. Naast de 80 omwentelingen per minuut waarbij het oude PW-systeem het geboden vermogen aanzienlijk verminderde, biedt het nu ondersteuning met volledig nominaal vermogen tot 120 omwentelingen van de trapascrank. Voeg daarbij de "nul cadans" functie, die ons vanaf de eerste pedaalslag al het vermogen ter beschikking stelt, en we kunnen bevestigen dat we in elke situatie over voldoende vermogen beschikken, hoe moeilijk het ook wordt en hoe langzaam men ons ook dwingt te rijden.

De accu om deze snelheden te realiseren is een lithium-ion accu, in staat 630 wattuur te leveren, die in de aluminium framehoekbuis is geplaatst in een container die hem afgesloten houdt en trillingen tijdens de rit voorkomt. Hoewel de actieradius een multifactoriële parameter is, beloven de berekeningen van de fabrikant een verbluffende 150 kilometer op vlak terrein, wat we niet betwijfelen als je de mogelijkheden voor het aanpassen van de ondersteuning en het aantal beschikbare snelheden in overweging neemt. Hij is volledig opgeladen in ongeveer drie en een half uur en 80% in ongeveer twee en een half uur.

Onze reisgenoot is de Yamaha boordcomputer, Side Switch, 1.7" LCD display, briljant geïntegreerd door de jongens van Haibike in de stuurpen van de fiets en nu nog beter beschermd van alle kanten. Deze interface wordt bediend via een bedieningseenheid met zeer ergonomische hoekige knoppen, die zich aan de linkerkant van het stuur bevindt. Op het display zijn de belangrijkste parameters van de rit, zoals snelheid en afstand, en van de werking van de hardnine 7.0, zoals resterende acculading en andere, zichtbaar en goed zichtbaar (ongeacht de hoeveelheid omgevingslicht).

De vering van de HardNine 7 elektrische mountainbike is gemaakt door RockShox, 35 Silver, stalen veer, met 120 millimeter veerweg, ontworpen voor trialrijden, het ontlast ons van schokken te wijten aan off-road onregelmatigheden. Om hem aan de werkelijke omstandigheden van de rit aan te passen, heeft hij bovenaan een van de stijlen een pen met instelposities, waarmee de compressiesnelheid kan worden geregeld, afhankelijk van de frequentie waarmee we met de ruwheid van het terrein te maken krijgen.

De onderdelen van het remsysteem van de Haibike HardNine 7.0 zijn van Shimano en zijn van het MT410 type met twee zuigers, aluminium schijven met een diameter van 180 millimeter en een HC hendel op de hendel. Het is ontworpen voor veilig en efficiënt rijden, terwijl u profiteert van een uitstekende remcontrole. Innovatieve technologie zorgt voor een perfecte combinatie van onberispelijke rembetrouwbaarheid en remcontrole: de hendel is niet alleen korter dan de vorige hendel, maar ook aanzienlijk sterker, waardoor hij veel aangenamer met één of twee vingers kan worden bediend, wat een voordeel kan zijn voor mensen met kleine handen. Remmen met de vingertoppen en het maximale uit de remmen halen, zorgen voor een veel plezieriger rit.

Een 12-speed systeem, met door Shimano ontworpen onderdelen, Deore M6100 technologie. De set zorgt voor betrouwbare prestaties zowel op bergroutes en in de All Mountain, met elektrische ondersteuning voorgesteld door Haibike, meer agressief, heeft een lange levensduur onder de moeilijke omstandigheden van deze modaliteiten. De constructie voorkomt kettingschokken en "spook" schakelen, zelfs bij het rijden in de ruwe kwaliteiten van MTB. De Deore schakelmechanismen zijn stijver en hebben een meer doorgedreven mechanische afwerking, wat ook de duurzaamheid van de assemblage en de kwaliteit van het schakelen op momenten van maximale belasting verhoogt.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan