FullNine 4

FullNine 4

EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING
haibike logo

FullNine 4

€ 3.499,00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Specificaties

Elektrisch systeem

Motor Yamaha, PW-ST System
Motor Type Central
Motorkracht 250W, 70 Nm
Maximaal ondersteuning 25 km/h
Accu Yamaha, InTube
Baterij type Li-Ion
Batterij capaciteit 500 Wh
Display Yamaha, Side Switch, 1.7" LCD, 7 functions

Frame

Kleuren Gris
Frame Haibike, FullNine Yamaha i500
Frame Materiaal Aluminium 6061

Schokken

Vork SR Suntour, XCM34 LOR, Lockout, Steel spring, Travel= 100 mm, Aluminium steerer tube 1 1/8" - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost
Achtervering SR Suntour, Edge LO-R8, Air

Versnellingen

Versnellingen 10 Speed
Derailleur Shimano, Deore M5120
Shift Lever Shimano, Deore M6000, Rapidfire, 10 Speed
Trapas Integrated in the motor
Crankstel Biela: Haibike Components, The Crank +, Aluminium<br>Plato: Steel, 38 teeth
Cassette Shimano, M4100, 11 - 46 teeth
Ketting KMC, e10S

Remmen

Remmen Rear: Shimano, MT400, 180 mm, 2-piston disc brake<br>Front: Shimano, MT400, 180 mm, 2-piston disc brake
Rem hendel Shimano, MT401, Aluminium
Remschijven Rear: Shimano, RT30-M / Front: Shimano, RT30-M

Wielen

Wheels 29''
Velgen Rear: Rodi, Tryp 35, Aluminio, con ojales, borde hueco<br>Front: Schürmann, Yak25, with eyelets, hollow rim, Aluminium
Banden WTB, Ranger Comp, 55-622, 29" x 2.30"
Spokes Sapim, Leader, Black
Voorwielnaaf Shimano, MT400-B, Centerlock
Achter hub Shimano, MT400-B, Centerlock

Stuur en zadel

Stuurpen Haibike Components, TheStem ++, A-head, Bar bore: 31.8 mm, 7.0 °
Stuur Haibike Components, TheBar +++ Gravity , 780 mm
Headset Feimin, A-Head Alloy Tapered, Aluminium, Cartridge
Handvat Haibike, MTB grips
Zadel Haibike Components, TheSaddle
Zadelpen Haibike Components, TheSeatpost ++, Aluminium, 31.6 mm

Maten en Gewichten

Maximale lading 120.0 kg

Haibike FullNine 4 2021

Beschrijving:

De Haibike FullNine 4.0 is een elektrische fiets die in staat is om grote vaardigheden zoals snelheid en elegantie te tonen tijdens het rijden van onze cross country routes in de meest onherbergzame plaatsen. Met zijn 29 inch wielen, volledige ophanging en krachtige ondersteuning zult u meer dan één keer versteld staan van zijn kracht en wendbaarheid in het terrein.

Zijn aluminium frame, de FullNine Yamha i500 genaamd, behoudt de stijl van de meer uitgeruste modellen uit dezelfde reeks. Dit maakt de full nine 4.0 tot een van de aantrekkelijkste prototypes in de kwaliteit-prijsklasse.

De HAIBIKE FULLNINE 4.0 heeft een krachtig en zeer reactief elektrisch systeem, ontworpen voor diegenen die de smaak van het fietsen (alleen ondersteuning tijdens het trappen) willen combineren met de mogelijkheid om over het maximale koppel te beschikken zonder de cranks om te draaien (het "zero cadence/maximum torque potential" concept dat al vele jaren door Yamaha wordt ondersteund). Als we deze voorwaarde combineren met de diameter van de wielen van deze fiets, dan hebben we te maken met een echte mountainbike bolide. Deze ebike is uitgerust met het elektrische systeem PW-ST, waarvan het hart bestaat uit een van de kleinste en lichtste middenmotoren op de markt, met een vermogen van 250 watt en een stabiel koppel van 70 Newtonmeter. Dit hulpvermogen kan rationeel worden gekozen naar gelang van de persoonlijke voorkeur en de toestand van het wegdek.

Om een krachtig en energiek maar toch soepel en natuurlijk gevoel te bereiken, beschikt het systeem over drie sensoren (koppel, cadans en snelheid), die onmiddellijk en nauwkeurig de loop- en bewegingsomstandigheden van de rijder detecteren en de nodige informatie verzamelen om een continue ondersteuning in alle wegomstandigheden te garanderen.

Het elektrische systeem wordt gevoed door een accu van 500 wattuur, verborgen in het frame in een door Yamaha ontworpen behuizing en voorzien van een vier LED-display dat informatie geeft over de restlading in stappen van 25 %. De totale oplaadtijd bedraagt ongeveer 3,5 uur en hij kan 50% van zijn capaciteit bereiken in slechts één uur. Hij wordt geleverd met een lader die voldoet aan IPX4, gekenmerkt door zijn relatief kleine afmetingen en met name zijn waterbestendigheid.

Al deze elektrische mogelijkheden worden geregeld door een boordcomputer met Yamaha LCD-display, zijschakelaar, 1,7", ergonomisch verticaal geplaatst op het stuur. Hier worden we op de hoogte gehouden van de belangrijkste parameters van de rit en van de werking van de Haibke fullNine 4.0. Met de knoppen op een bedieningseenheid die aan het stuur is bevestigd, kunt u de door het systeem aangeboden parameters selecteren zonder uw handen te bewegen.

De 29 inch Schürmann Yak25 aluminium velgen, in combinatie met WTB Ranger Comp banden, 55-622, 29" x 2.30", bieden genoeg kracht en flexibiliteit om de fiets stabiel de bochten en afdalingen in te laten kantelen of om in de moeilijkste bergsituaties het ruige terrein te lijf te gaan met als doel het plezier eruit te persen.

Om het effect van oneffen offroad terrein te verminderen, heeft de Sduro FullNine 4.0 volledige vering met componenten vervaardigd door SR Suntour. De SR Suntour XCM34 DS Boost, stalen verende voorvork met 100 millimeter veerweg, ontworpen voor sportief crosscountry rijden, is uitgerust met een lock-out. De terugveersnelheidsregeling wordt ook gebruikt om de dempingsreactie aan te passen aan het terrein.

Op het frame heeft de fiets een SR Suntour, Edge LO-R8, Air schokdemper, ontworpen voor cross-country of licht trial rijden. De rebound kan tijdens de rit worden aangepast en op vlakke stukken kan hij volledig worden vergrendeld.

De aandrijfcomponenten zijn ontworpen om het reactieve vermogen vanaf het begin te weerstaan, evenals de moeilijke schakelomstandigheden van MTB, wat nog eens extra wordt versterkt door de 29 inch diameter van de wielen. De versnellingen zijn van het type Shimano Deore M6000 10-speed en omvatten twee van de belangrijkste technologische innovaties die de laatste jaren door deze firma werden ingevoerd, met een laag profiel dat het risico op beschadiging van de kettingaandrijving vermindert, alsook de wiebel op ruw terrein; en de Rapid Fire versnellingspook, die een gemakkelijke, snelle en precieze schakeling garandeert.

Er zullen ook geen zorgen zijn over het stoppen van de fullNine 4.0. De remmen, tweezuiger Shimano MT400, een van de toonaangevende merken op de markt in deze branche, zijn hydraulisch, met aluminium schijven met een diameter van 180 millimeter op beide wielen. Zijn systeem met dubbele zuiger is betrouwbaar en zeer doeltreffend, zowel bij voluit remmen als bij zachte aanrakingen om de snelheid te regelen.

De naven van deze best verkochte elektrische mountainbike zijn eveneens Shimano MT400 centrelock naven die zorgen voor een soepele en vlotte rit.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan