FullSeven 5

FullSeven 5

EXPRESVERZENDING!
GELD TERUG GARANTIE
TOEGEWIJDE KLANTENONDERSTEUNING
haibike logo

FullSeven 5

€ 3.799,00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Specificaties

Elektrisch systeem

Motor Yamaha, PW-ST System
Motor Type Central
Motorkracht 250W, 70 Nm
Maximaal ondersteuning 25 km/h
Accu Yamaha, InTube
Baterij type Li-Ion
Batterij capaciteit 500 Wh
Display Yamaha, Side Switch, 1.7" LCD, 7 functions

Frame

Kleuren Azul
Frame Haibike, FullSeven Yamaha i500
Frame Materiaal Aluminium 6061

Schokken

Vork RockShox, 35 Silver, Steel spring, Travel= 160 mm, Aluschaft 1 1/8 - 1 1/2" tapered, 15 x 110mm thru-axle Boost

Versnellingen

Versnellingen 11 Speed
Derailleur Shimano, Deore M5100
Shift Lever Shimano, Deore M5100, Trigger switch, 11 Speed
Trapas Integrated in the motor
Crankstel Biela: Haibike Components, The Crank +, Aluminium<br>Plato: Steel, 38 teeth
Cassette Shimano, M5100, 11 - 51 teeth
Ketting KMC, X11e

Remmen

Remmen Rear: Tektro, Orion M745 , 180 mm, 4-piston disc brake<br>Front: Tektro, Orion M745 , 203 mm, 4-piston disc brake
Rem hendel Tektro, Orion M745, Aluminium
Remschijven Rear: Tektro, TR180 / Front: Tektro, TR203

Wielen

Wheels 27,5''
Velgen Rear: Rodi, Tryp 35, Aluminio, con ojales, borde hueco<br>Front: Rodi, Tryp 35, with eyelets, hollow rim, Aluminium
Banden Schwalbe, Nobby Nic Performance, 65-584, 27.5 inch, 2.6 inch
Spokes Sapim, Leader, Black
Voorwielnaaf Haibike Components, The Hub ++ , 6-bolt standard
Achter hub Haibike Components, TheHub ++ Steckachse 12x148, 6-bolt standard

Stuur en zadel

Stuurpen Haibike Components, TheStem ++, A-head, Bar bore: 31.8 mm, 7.0 °
Stuur Haibike Components, TheBar +++ Gravity , 780 mm
Headset Feimin, A-Head Tapered, Aluminium, Cartridge
Handvat Haibike, MTB grips
Zadel Haibike Components, TheSaddle
Zadelpen Haibike Components, TheSeatpost ++, Aluminium, 31.6 mm

Maten en Gewichten

Maximale lading 120.0 kg

Haibike Sduro Fullseven 5.0

BESCHRIJVING

Zoals alle Haibike fullsevens is de 5.0 een elektrische mountainbike waarvan het schattige en mooie uiterlijk ons niet in verwarring mag brengen, want het is een sterke, krachtige en uitstekend uitgeruste ebike voor mountainbiken of langlaufen. Met een krachtige en responsieve ondersteuning, volledige vering en elf Deore versnellingen tot onze beschikking, is de combinatie onbereikbaar tijdens weekendritten met vrienden.

Het Sduro Fullseven 5.0 model is uitgerust met het Yamaha PW-ST elektrisch systeem, compacter en lichter dan zijn PW voorganger, met een aanzienlijk verbeterde controle en regeling van het motorgebruik. Nu, met hetzelfde vermogen van 250 watt, kan hij een nominaal koppel van 70 Newtonmeter genereren. Een andere belangrijke verbetering is het Yamaha-zijschakeldisplay met 1,7" scherm en 7 functies, dat de afhankelijkheid van het door de motor geleverde vermogen van de trapfrequentie van de berijder verder optimaliseert en zo ondersteuning biedt boven 120 omw/min tijdens het trappen (op de vorige motor nam de ondersteuning af zodra de trapfrequentie boven 80 omw/min kwam). Anderzijds zorgen een gevoeliger freewheel en de verdubbeling van de klemsleuven ervoor dat de cranks veel sneller aangrijpen en een directer en responsiever rijgedrag genereren, wat betekent dat er geen hulpvertraging is en een fijner afgestelde gevoeligheid.

De onvermoeibare accu die het elektrische systeem aandrijft, met dezelfde afmetingen en configuratie als zijn voorganger, levert nu 500 wattuur, met behoud van het gemak van zijmontage, geen geringe prestatie op frames die zo strak ontworpen zijn als deze elektrische mountainbike. Hij is voor 80% opgeladen in ongeveer tweeënhalf uur en volledig opgeladen in drieënhalf uur.

De interface of boordcomputer is veel robuuster dan ooit tevoren, combineert zijn ergonomische karakter met een grote schoonheid en is nog compacter. Op de Haibike FULLSEVEN 5.0, zoals op alle Haibike MTB's, is het geïntegreerd met de stuurpen in een zeer slim, gestroomlijnd ontwerp, en wordt bediend via een hoekige drukknop eenheid gepositioneerd op het stuur. De rit- en bedieningsinformatie op het scherm van de fullseven 5.0 is tijdens het rijden goed zichtbaar, ongeacht de weersomstandigheden of het omgevingslicht, en de knoppen hebben een duidelijke actie om verwarring tijdens de bediening te voorkomen.

Het hydrogevormde aluminium buizenframe heeft een Haibike ontwerp, sterk en origineel, gestructureerd rond een centraal stuk waar verschillende functies samenkomen: de motorbevestiging, de accubakhouder, de schokdemperaansluiting en het primaire scharnierpunt van het frame. Binnenin wordt de motor beschermd door een schild van extra stabiel, krasbestendig kunststofpolymeer, dat de motor veilig houdt, zelfs wanneer de berijder wild heen en weer beweegt. Als u de hele tijd wild wilt rijden, kan dit onderdeel gemakkelijk worden vervangen.

Om off-road terrein minder gecompliceerd te maken en grip en stabiliteit te garanderen, is de Sduro Fullseven 5.0 volledig gedempt met componenten van het populaire merk RockShox. De achterschokdemper van RockShox, Deluxe Select Plus, Air, 65,0 mm, steunt ons met vaste hand door de zware omstandigheden van het trialrijden. De sleutel tot deze schokdemper is een soepelere en snellere eerste activering, waardoor de harde reactie bij de eerste schok, die bij andere soortgelijke schokdempers gebruikelijk is, wordt vermeden. We kunnen de prestaties tijdens het rijden aanpassen aan de omstandigheden van het parcours door middel van drie voorgeprogrammeerde instellingen: Open/Medium/Firm.

Vooraan heeft de RockShox voorvork, 35 Silver, stalen veer met 160 mm veerweg, een beter gedrag en een betere aflezing van het terrein in de slag. Bergaf is het absorberend en genereert het zeer goede sensaties, waardoor de illusie van meer reizen wordt gecreëerd. De verbeterde kwaliteit zorgt ervoor dat het gevoel beter overkomt en dat de besturing zich beter aanpast aan het terrein. Evenzo kan hij vóór de rit worden aangepast aan de kenmerken en voorkeuren van de berijder. In één woord: plezier en maximale prestaties.

Rijdend op de brede Schwalbe Nobby Nic performance versie banden, 27,5 inch in diameter en 2,6 inch breed, krijgen we een goede grip, maar vooral een betrouwbare prestatie, want ze zijn niet verraderlijk als het gaat om verlies van grip en waarschuwen ons geleidelijk dat ze die aan het verliezen zijn. Ze zijn ontworpen voor een breed scala MTB-toepassingen en worden gebruikt in XC- en Enduro-wedstrijden met hoge technische eisen, mede dankzij hun zijwand die ze immuun maakt voor insnijdingen en klapbanden. Rodi TR 35 aluminium velgen garanderen de stevigheid en stabiliteit van de montage.

De controle over deze Haibike Fullseven 5.0 is ook geen probleem dankzij de 4 zuiger Tektro Orion M745 hydraulische remmen, met 203mm voor en 180 millimeter diameter achter aluminium schijven, hebben we enorme kracht en controle. Een nieuwe positie voor het draaipunt van de remhendel, nu 20 millimeter dichter bij het stuur, zorgt voor een meer lineaire bediening en een verbeterde ergonomie in het gebruik. Bovendien zijn de remklauwen met vier zuigers veel effectiever voor agressiever MTB-rijden. De "magnetiXchange" technologie vergemakkelijkt het verwisselen van de remvoeringen van de zuigers. Kortom: ze zijn perfect voor onze handen en hun remprestaties geven ons een gevoel van vertrouwen.

De aandrijfcomponenten van de Fullseven 5.0 zijn van Shimano, met zijn 11-speed Deore M5100 systeem. Hij is ontworpen voor agressieve trail- en all-mountainomstandigheden. Met zijn ultramoderne technologie houdt hij de ketting strak en elimineert hij schokken, waardoor de kans op slippen van de ketting afneemt. Andere voordelen zijn minder lawaai en minder rotatieweerstand. De constructie met vier lagers zorgt voor zeer soepele en uiterst precieze schakelprestaties. Hij is ontworpen voor zwaar gebruik en een lange levensduur onder proefomstandigheden. De Deore schakelmechanismen zijn stijf en hebben een meer afgewerkt mechanisch vakmanschap, wat op zijn beurt de duurzaamheid en de kwaliteit van het schakelen ten goede komt.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan